Prečo Mikrovlákno?

PREČO MIKROVLÁKNO?

Som si istý, že sme už všetci počuli o mikrovlákne.Môžete alebo nemusíte ho používať, ale po prečítaní tohto článku už nikdy nebudete chcieť používať nič iné.

Začnime základmi mikrovlákna.Čo je to?

Mikrovlákno sú vlákna zvyčajne vyrobené zo zmesi polyesteru, nylonu a polyméru mikrovlákna.Tieto materiály sú zviazané tak, aby vytvorili prameň taký malý, že ho ľudské oko sotva vidí.Tieto zväzky sa potom rozdelia na ultra jemné jednotlivé vlákna (odhaduje sa, že majú aspoň jednu šestnástinu veľkosti ľudského vlasu).Množstvo rozštiepení určuje kvalitu mikrovlákna.Čím viac rozštiepení, tým je savejšia.Navyše, chemický proces, ktorý výrobcovia používajú na štiepenie mikrovlákien, vytvára kladný elektrický náboj.

Hej, základy?...si stále so mnou?V podstate sú to luxusné utierky, ktoré priťahujú špinu a baktérie kvôli statickej elektrine.

Nie každé mikrovlákno je rovnaké, v Don Aslett majú len to najlepšie mikrovlákno, utierky na mopy a uteráky.Môžete sa spoľahnúť, že tieto utierky budú fungovať pri odstraňovaní baktérií a nečistôt.

Prečo by som to mal používať?Už sme zistili, že fungujú lepšie pri zbere mikróbov a baktérií, ale sú aj ekologické.Svoje utierky z mikrovlákna môžete použiť stokrát, čím ušetríte peniaze za nákup zbytočnej papierovej utierky.Kvalitné utierky z mikrovlákna sa ľahko čistia, pomáhajú znižovať množstvo použitých chemikálií a vody a keďže materiál rýchlo schne,'je odolný voči rastu baktérií.

Kedy použiť mikrovlákno?V Don Aslett sú našimi obľúbenými miestami na upratovanie kuchyne a kúpeľne a utierky z dvojitého mikrovlákna to urobia.Má čistiacu stranu s textúrou na čistenie.

Mikrovlákno môžete použiť na leštenie alebo prach, nie sú potrebné žiadne chemikálie ani spreje.Prach sa prilepí na handričku.Umývanie auta, okien a skla, škvŕn od kobercov, stien a stropov a samozrejme podláh.Mopy z mikrovlákna spotrebujú menej tekutiny ako štandardné mopy z bavlny.Šetrí vám čas, už žiadne namáčanie a žmýkanie.Konvenčný mop je eliminovaný!

Ako vyčistím svoje mikrovlákno?Mikrovlákno je potrebné prať oddelene od ostatných odevov.Pravidlo #1.Vyhnite sa bielidlám a aviváži.Umyte v horúcej vode s malým množstvom pracieho prostriedku.Sušte pri nízkej teplote bez ďalších predmetov, vlákna z iných kusov sa prilepia na vaše mikrovlákno.

A to je všetko!To je ako, čo, kedy a kde na mikrovlákne!


Čas odoslania: 31. októbra 2022