Čo je mikrovlákno?

Mikrovlákno jeašpecifický typ veľmi jemného syntetického textilného vlákna. Moderné mikrovlákna sú jemnejšie ako 1 denier, čo je merná jednotka vlákna, ktorá sa rovná 1 gramu na 9 000 metrov vlákna. Aby sme tomu lepšie porozumeli, prameň hodvábu je približne 1 denier. Mikrovlákno je jemnejšie než hodváb!

Mikrovlákno môže byť vyrobené z niekoľkých rôznych materiálov, vrátane polyesteru, polyamidu (nylonu) a polypropylénu (Prolen).Často sme počuli ľudí hovoriť o 80% polyestere a 20% polyamide a tiež o špičkovej kvalite 70% polyesteru a 30% polyamide.V našom Country Standard vyrábame handričku z mikrovlákna s použitím 80% polyesteru a 20% polyamidu a tiež máme materiál 100% polyester.Pre vlastnosť Polyester poskytuje štruktúru uteráku.Zavedenie polyamidu do uteráka zvyšuje hustotu a absorpciu.

Najbežnejšie utierky z mikrovlákna sa predávali na automobilové detaily a super trh v balení 12 alebo 24 balení, 36 balení, ľudia ich používajú na všetky účely čistenia.Ak ste predajcom automobilových detailov a distributérom čistiacej handričky z mikrovlákna, môžete nás kontaktovať, môžeme vám ponúknuť najkonkurenčnejšiu cenu a prvotriedny servis.

图片1

Čas odoslania: 10. máj 2022